Nyhetsbrev

Handlekurv

..er tom!

Facebook
Nyhetsbrev

Diverse linker
JYang blogg

Tumblr

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Vi er overbevist om at du blir fornøyd med varene du bestiller hos oss. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Les mer om betingelse i angrerettloven nede. Du kan finne angrerettskjema klikk på ordet returskjema for å laste ned. og oppgi grunnen på retur. Fyll ut skjemaet og send det sammen varen tilbake til oss. Dersom du skal returnere varen, ta kontakt med oss før retur. Retur kostnad belastes kjøperen selv. Du få refundert hele kjøpesummen tilbake til kortet ditt så snart vi får varen din. (det kan ta opptil 14 dager fra vi mottar returen til pengene du har tilgode er på din konto). Forutsetningen er at du returnerer varene så fort som mulig innen 14 dager etter at varene ble mottatt, og at du ikke har brukt, vasket eller skadet varene på noen måte. Emballasje må også være intakt og alle etiketter må være på varene som når du mottok dem.

Gjelder skreddersydde varer: Skreddersydde kjoler og kjoler hvor det er gjort tilpasninger for den enkelte kunde kan ikke byttes eller returners. Det er bytterett kun for kjoler som bestilles i standard størrelser. 

 

Angrerett.

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Iht. angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Disse finner du i avsnittene nedenfor. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Det blir derfor sendt ut informasjon om angrerettloven via e-post ved hvert kjøp som foretas hos oss.

Så sant innpakningen ikke tar skade eller blir forringet på noen måte (fremstår som ny), vil ikke åpning innebære avskjæring i angreretten. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e)

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)

Dersom du benytter deg av angreretten ifm. med et tilvirkningskjøp, så er du pliktig til å betale de ekstra kostnadene som er påløpt for utført arbeid og medgåtte materialer (jf. Angrerettloven §16 første ledd).

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet for  fraktkostnader tur/retur .

Eksempel på fremgangsmåte du kan benytte etter at pakken er sendt eller hentet

Hent pakken snarest mulig. Registrer din angrerett din angrerett til J Yang skriftlig på angrerettsskjemaet. Du vil motta en mail som bekrefter at kjøpet / varen er innenfor kriteriene for angrerett, skriv ut denne bekreftelsen og legg den i pakken som skal returneres. Pakken påføres tilsendt ferdigfrankert adressekort fra oss, og ditt tilgodehavende vil bli oversendt din konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet "angrepakken".

Disse punktene krever en aktiv handling fra deg (husk 14 dagers fristen nevnt i angrerettloven §11), på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med andre ord slik at vi kan behandle saken på en rask og smertefri måte for alle parter iht. Angrerettloven. Det oppfordres at alltid tar kontakt med oss og avtale på forhånd om hvordan "Angrepakken" skal sendes tilbake. Pakken skal sendes som pakkepost slik at du ved å sjekke Posten sine sider har full oversikt over hvor ditt produkt befinner seg i postens system frem til det ankommer oss.

Angreretten gjelder 14 dager fra du mottar ordrebekreftelsen fra oss.


Salgsforbehold

J Yang tar forbehold om prisendringer, utsolgte varer, samt trykkfeil og endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider. Våre produktbilder vises så nært vi klarer korrekt fargegjengivelse, men vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme mindre avvik på bildene. Farge kan også variere noe, avhengig av skjerm/skjerminnstillinger.