Nyhetsbrev

Handlekurv

..er tom!

Facebook
Nyhetsbrev

Diverse linker
JYang blogg

Tumblr

Hvordan ta mål?

Hvordan ta mål når du skal kjøpe en lang festkjole eller selskapskjole på internett
Skrevet juni 27, 2010 av jyangselskapskjole

Etter hvert som flere velger å kjøpe kjoler på internett, er det avgjørende at man forstår hvordan man skal finne riktig størrelse. Å ta mål for å finne riktig størrelse kan være litt tricky. Dersom du ikke får tatt målene på riktig måte kan din drøm om å bli ballets dronning fort snu seg til å bli et mareritt. Dersom du følger beskrivelsene som er gitt nedenfor vil du kunne få en kjole som vil passe kroppen din «som hånd i hanske». Dersom du bruker disse målene når du skal velge størrelser fra Internett butikkenes størrelsestabeller, kan du være sikker på at du vil få kjole som passer. Send en melding til nettbutikken for å spørre dersom du er usikker. Send gjerne dine mål slik at vi kan hjelpe deg å velge riktig størrelse.


Byste 

Mål bysten (brystet) der omkretsen er størst. Vær sikker på at du benytter den BH som du vil benytte sammen med plagget. Pust godt inn slik at du også for pusterom i plagget. Husk at du også skal ha armene avslappet langs siden, ikke over hodet.

Midjen 

Legg målebåndet rundt den tynneste delen av midjen: Den tynneste delen av midjen er vanligvis rett over navlen. Stå rett opp med god holdning når du måler midjen. Gjør du ikke det, kan du risikere at kjolen blir for vid rundt midjen.

Hoftene 

Når du måler hoftene må du være sikker på at målebåndet måler rundt den videste delen av hoftene, samt baken. Dersom du kjøper en kjole som ikke er stor nok over hoftene og baken, kan du risikere at den revner når du danser med din utkårede


Lengden 

Ikke glem å måle for kjolens lengde. Ta på deg de skoene du ønsker å bruke når du skal måle lengden. Mål fra skuldrene og til hælene på skoen din. Dersom du ikke tar dette målet kan du risikere å få en kjole som enten er for kort eller for lang