Nyhetsbrev

Handlekurv

..er tom!

Facebook
Nyhetsbrev

Diverse linker
JYang blogg

Tumblr

Om oss

 

Om J Yang

J Yang har kjoler og drakter for alle anledninger; til bryllup, selskap, fest og arbeid. Vi selger også sko, damevesker, smykker og tilbehør.
J Yang er en spesialforretning for brudekjoler, selskapskjoler, skreddersydde formelle drakter , dresser, Tuxedo og sjakett. Vi har stoffprøver til dresser og drakter i vår butikklokale ved Oslo Rådhus. Vårt mål er at vi skal levere representative antrekk og fine selskapskjoler/ballkjoler/brudekjoler til deg for bruk i ulike sammenheng.

 

Om J Yang brudekjoler, ballkjoler og selskapskjoler:

  • Vi selger ferdig sydd brudekjoler, ballkjoler og selskapskjoler i standardstørrelser fra 32 til 42. Vi har noen få kjoler utover 42 i butikken, eller sy vi etter mål for kundene.

  • Vi skreddersy brude-, ball- og selskapskjoler etter kundens mål i våre modeller

  • Vi skreddersy kjoler etter kundenes tegning eller etter kundens ønsker


Hvorfor skal du handler hos oss? Vi er en norsk bedrift med fast butikklokal i nærheten av Oslo Rådhus, og kan være trygg å handle hos oss. Vi kan garantere kvalitet på kjolen din og at den blir levert på raskest mulig måte innen leveringsfristen. Skulle du etter å ha kjøpt kjolen på nettet ha behov for å justere kjolen, vil vi selvfølgelig hjelpe deg. Vi tar kun et lite beløp av justering av kjoler kjøpt i vår nettbutikken eller butikklokal. Du kan ringe, skrive til oss eller stikke innom butikken dersom du trenger hjelp.

 

Fra butikken vår i Oslo vil vi tilby målsømservice og kan foreta alle typer justeringer for våre kunder. Du finner mange kjoler i vår butikken og mange skreddersydde modeller på vår hjemmeside og i tillegg har vi masse tegninger, bilder og fargerkart du kan velge fra. Vår skredder er flink til å hjelpe deg til å finne løsninger, og du kan velge farger og stoff som passer deg. Vi tar mål av deg og slik at kjolen din skal passe perfekt til kroppen din.

De produktene vi tilbyr er spesielle. Våre brudekjolene og selskapskjoler lages av de beste materialer som chiffon, silke, lace og satin. Disse brudekjolene blir laget av de beste håndverksmessig utførelse. Leveringstid for skreddersydde kjole varierer fra 4 – 6 ker. Leveringstid for standardkjoler fra vårt lager er ca. 7-10 arbeidsdager.

 

Om J Yang dresser, drakter og frakker: Vi gleder oss til å tilby tradisjonelle og tidsriktige kontorantrekk med moderne snitt i 50 % , 100 % ull, linog cashmere. J Yang tar imot bestilling eter mål på drakter og dresser til privatpersoner og firma som ønsker å profilere seg helhetlig og stillig. Man ser svært velkledd ut når man har på et plagg som sitter perfekt.

 

Velkommen som kunde hos oss. Velg jyang.no dersom trygghet og personlig service betyr noe for deg! Vi skal gjøre alt for at du skal bli mer enn fornøyd slik at du kan anbefaler oss det til dine venner.

 

Hilsen
Lie fra jyang.no