Ønsker du å gå ned i vekt? Vakker selv i stor størrelse!


Dersom en undersøkelse fra et universitet i England er riktig, er det kun en eller to av 100 kvinner som vellykket går ned i vekt. Særlig de som er raskt ned i vekt, går veldig ofte opp igjen i løpet av et år! Hvorfor hører dette så kjent ut, som om det beskriver meg 🙂 Det som er viktig nå for meg å holde vekten slik at den ikke går opp og ned som en jojo.

Det som er spennende i denne verden er å ha damer i forskjellige former. Formene til damene er akkurat som blomster. Du kan ikke si at roser er finere enn pioner vel! Med riktige klær som passer til kroppsformen, kan enhver kvinne se velkledd ut. jyang.no tilbyr skreddersydde brudekjoler og selskapskjoler for damer, og dresser og smoking for menn. Vi skal lage en vakker festkjole for deg til din anledning.


Her er bilder av en vakker modell. Hun veier 100 kg og er like vakker i klær som passer henne. Ønsker du fremdeles å gå ned i vekt?

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2020 Lie Kjeldsen                Org.nr NO995430193MVA                 Bank:  1506 46 96677               Tlf. +47 950 85 348

Systudio Oslo: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo ( Solli plass. Virke hovedorganisasjonsbygg 3.etg. Ring meg når du er her) Ring og avtal på forhånd

Systudio Drammen:  Tangerudveien 11, 3060 Svelvik , Ring og avtal på forhånd                                                                                                                        

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram