top of page

‘A beautiful thing is never perfect’ - modell Tess Mcmillan - En skjønnhet i ‘vekst'


Dagens modell idol har gjerne vært et vakkert, unikt og markert ansikt. De fleste av dem er også syltynne. Uttrykket supermodell er åpenbart ei tynn, høy og pen jente, og denne trenden har vært i mange, mange år.


Å være tynn har i senere år vært definert som skjønnhet men i forrige århundre ble et portrett malt av den italienske kunstneren Leonardo Da Vinci, Mona Lisa, og er blitt et av verdens mest kjente kunstverk. Selve hovedpersonen Mona Lisa var ikke en syltynn dame, og kanskje det viser at fyldig figur var den tidens skjønnhet estetikk.

Nylig har vi modell Tess McMillan, hun er ikke like tynn som alle andre modeller. Med riktige klær, selv med fyldig figur, er hun kjempevakker. Hun er som ei nabojente, naturlig og full med selvtillit. Hennes foto er som et maleri.


Det jeg ønsker å si er at du kan bli en virkelig skjønnhet uansett hvilken form du har. Det som er viktig er at du skal ikke synes skam av din egen kropp. Klær og design er et viktig hjelpemiddel som kan hjelpe deg å se fin ut som du er. Det viktigste er deg selv, du må elske deg selv, føle deg vel med kroppen din. Dette øker selvtilliten din. Velg riktige klær som passer deg, selv om du har bare to plagg.
21 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page