top of page

Brudekjole og hårfrisyretrend til bruder

Vi lanserer vår nye brudekjoleserie Delizoso. Denne brudekjoleserien er i enkel og klassisk design. Brudekjoleserie Dolizoso blir laget av markedets beste materialer. I 2017/2018 er moten tilbake til den enkle stilen. Vi har brudekjoler i denne serien som skal pynte opp alle vordrende bruder. Ta kontakt, vi kan skreddersy kjolen slik du ønsker den etter dine mål.


klassisk design. De blir laget av markedets beste materialer. I 2017/2018 er moten tilbake til den enkle stilen. Vi har brudekjoler i denne serien som skal pynte opp alle vordrende bruder. Ta kontakt, vi kan skreddersy kjolen slik du ønsker den etter dine mål.

Når kjoleplanen er klar, må bruden tenker på at hårfrisyren også passer til klesstilen. Her har jeg laget et lite forslag på noen enkle hårfrisyrer som passer til de enkle, klassiske brudekjoler. Jeg håper at du kan finne din inspirasjon her:


Hestehale Denne enkle hestehalestilen er stilren, frisk og pen. Håret blir bundet til toppen, din sexy, fine nakke vil vises frem. Selv om denne hårfrisyren er meget enkel, og hvis det passer din stil, vil du stråle som sola.

  • Dette er en veldig myk og safe hårfrisyre. Ikke for mye dekorasjon, enkel og elegant. Denne hårfrisyren er lett å kombinere med litt blomsterpynt eller litt hårpynt.

Vintage stil

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page