Flyttemelding - J Yang Lie Kjeldsen flytter til Storgate 32

Nå har jeg flyttet ut av lokalet i Fridtjof Nansensplass 9 til et kontor hos Blank Space i Storgata 32, 0184 Oslo. Kontoret er i øverste etasje på Gunerius kjøpesenter. Inngangen er på utsiden. Jeg åpner kun ved avtale med kunde.Dette skal være min nye konsept siden jeg har utvide mine tjenesteutvalg:

  • Jeg tilbyr fremdeles skreddertjeneste - jeg lager skreddersydde brudekjoler og selskapskjoler

  • Jeg tar fremdeles imot reparasjon- og justeringsoppdrag

  • Jeg selger fremdeles ferdige kjoler i min nettbutikk, men nå med rimeligere priser fordi jeg har litt rimeligere lokaler

  • Jeg kan tilby hjemmetjeneste - ta mål av kunden hjemme hos dem.

  • Jeg kan ta imot fotograferingsoppdrag for bedrifter og brylluper uten at jeg må forholde meg til butikkens åpningstider, og jeg kan også ha tid til å lage mer fotokunst. Her er linken min fotograferingssiden

I slike tider når det blåser grønne vinder i Oslo sentrum, er det ikke så lett å finne parkering noen steder. I nærheten av Gunerius finnes det flere parkeringshus, og det er lett å finne frem dersom du reiser kollektivt til Sentralstasjonen.

Velkommen alle gamle og nye kunder!


7 visninger
Adresse 

Storgata 32, 0184 Oslo

(Inngang utenfor Gunerius shopingssenter)
Åpner kun ved avtale med kunde                    

Tlf. +47 95085348

 

Organisasjonsnr:  995 430 193 

Bank: 6138 06 75209      

Kontakt
Følg oss!

© 2019 J Yang Lie Kjeldsen