top of page

Hva er motetrenden til sommeren og høsten i 2016


Hvis du hadde på en jakke nærmest halvveis falt ut av skuldren eller halvparten av skjorten liggende utenfor buksen for noen år siden, hadde du sikkert hørt at dine foreldre be deg om å kle deg ordentlig. Dersom du har på deg kun en øredobb, da vil folk i hvert fall se to ganger på deg. Dersom du er en av de som har kledd deg slik, gratulerer, da er du trendens mor/far, fordi koden for årets trend er ‘asymmetrisk’ Når catwalk-modeller på store varehus og artister som Kendal Jenner kler seg slik da setter de dagsorden: Det er hot, det er mote 🙂

Når jeg skriver om mote, er det vanskelig å ikke nevne tilbehør som f.eksempel øredobber. året øredobber er langs ørene eller asymmetriske sett. Ser du etter noe tilbehør som skiller seg ut? Kan du prøve en slik som jeg har designet, laget og brukt i glamourfestaften i februar eller finn frem alle øredobber hvor du har mistet den ene. Ha på forskjellig øredobber på begge sider. Det er mote nå. Jeg liker å designe og lage noe spesielt som ikke alle andre har. Da jeg laget min øredobber, tenkte jeg bare å lage noe som matcher selskapskjolen min. Jeg visste ikke det skal bli en hit til sommer og høst. Inspirasjon for mine øredobber er fra piercing.hip og det er mote 🙂

Det er ikke nok med at det er klærne og måten man kler seg på som skal være asymmetrisk. Motefronten for ørepynt er også asymmetrisk. Bare ta en titt på ørepynt til Celine og Louis Vuitton, da har du svaret på hva er hot. Jeg husker ikke hvor mange ganger i løpet av kvelden at jeg oppdaget at jeg kun hadde på meg én øredobb på en ene siden. Jeg viste ikke når og hvor mistet jeg den andre og hvor lenge hadde på meg kun en øredobb på den ene siden. Nå er det skikkelig kult at jeg kan si at dette er moteriktig måte å ha på øredobber når noen minne meg om at jeg ha på bare en øredobb og at jeg kan bruke den ene matcher med den andre i 2016


4 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page