top of page

Kjolen til Astrid S på kinopremiere i filmen Tre nøtter til Askepott


Hver gang jeg lager en ny kjole til en kunde, er jeg alltid inne i en prosess for meg selv. Når kunden forteller meg om planen sin og hva slags kjole de ønsker seg, danner jeg et bilde inne i hodet mitt om hvordan kjolen vil se ut og hvordan den vil se ut på kunden min . Både kunden og jeg er selvfølgelig full av forventninger. Det er ikke bare å lage en kjole som representerer godt håndverk, men det er også å realisere en drøm. Mitt ønske er å lage en kjole som kunden min kan bli fornøyd med og få henne til å se fantastisk ut, akkurat som Askepott.


Ved hvert eneste oppdrag føler jeg at jeg har en mulighete til å skape et unikt kunstverk. Et kunstverk som kan perfeksjoneres for å passe til akkurat denne personens utstråling. Jeg har et sterkt ønske om å skape det magiske øyeblikk for den personen som har på den kjolen jeg har laget.


Jeg samarbeide med designer Mads Søreide fra Cohmé. Han er kjent for å designe plagg til de som tør, og har lyst til å vise seg frem. Jeg elsker den moderne ‘wow’-faktor til kjolene han designer. Kjolen til Astrid er tegnet av han. Hva synes du om kjolen til Astrid? Her er kjoler jeg lagde for samme designer:
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page