top of page

Noen enkle brudekjoler for resten av året 2020 og våren 2021

Ikke vær overrasket om brudene liker mer minimale fasonger i tidene som kommer. Det er mange som velger å ha vielser i år, men skal holde bryllupsfeiringen neste år på grunn av utbruddet av convid-19. Alle håper at det skal bli normalt igjen i 2021. Å ha separat bryllupsviesel og -seremoni er ikke noe nytt i Asia, men det er ikke så utbredt i vestlige land. Da får vi satse på vi får tilbake en mer normal tilværelse i 2021

Jeg har plukket ut noen fine, enklere brudekjoler og håper at du vil finne din stil64 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


photo lab
photo lab
Nov 04, 2020

veldig interessant blogg. Takk for at du delte nyttig informasjon. Jeg elsket det. Med tanke på temaet vil jeg dele bloggen min om hvordan man gjør motefotografering riktig. Jeg forventer tilbakemelding da det er mye informasjon om dette emnet https://fixthephoto.com/fashion-photography.html

Like
bottom of page