Nye nettside for skreddersydde brudekjolebutikk www.jyang.no

Nå er endelig min nye nettside oppe. Det tar tid å bygge nye side, er glad for at den endelig kan se dagens lys. Sidene er mer oversikt. De fleste highlight bilder i denne nettsiden tok av meg selv side jeg er også frilans fotograf for bryllups og fest. Ta en titt på vår nye selskapskjoler som er på salg i vår nettbutikk. Ring eller skriver til meg dersom du har noen spørsmål

Jeg fremdeles spesialiserer meg i å lage brudekjoler, festkjoler og festdress, men tar også imot oppdrag for vanlig kjoler og justeringsoppdrag.6 visninger
Adresse 

Storgata 32, 0184 Oslo

(Inngang utenfor Gunerius shopingssenter)
Åpner kun ved avtale med kunde                    

Tlf. +47 95085348

 

Organisasjonsnr:  995 430 193 

Bank: 6138 06 75209      

Kontakt
Følg oss!

© 2019 J Yang Lie Kjeldsen