top of page

Tingene du sikker komme til å oppleve selv i din bryllupsdag


Uansett hvor mange bryllup du har deltatt i tidligere, eller hvor mange ganger du har vært brudepike, er det noen ting du ikke kan oppleve før i din egen bryllupsdag. Det som er fantastisk ved et bryllup er selve seremonien og festen. Tradisjonen, løftene og en samling av familiemedlemmer og venner fra begge sider gjør at dagen blir så spesiell. Det viktigste av alt er at det er DIN dag.


Du kan gjerne snakke med noen som har gjennomgått et bryllup. De vil sikkert fortelle deg at tiden på selve bryllupsdagen kommer til å fly forbi. Før du vet ordet, så er dagen overstått. Slår du opp i hvilken som helst artikkel om bryllupsplanlegging, så vil de fortelle deg at du må ha en plan B, nemlig en nødsituasjonsplan for kun i tilfelle :-). Men tro meg, uansett hvordan man er godt forberedt. unntatt at det er noen logistikk ting, er det alltid noe som du ikke kan ha kontroll over:

Ti minutter før bryllupet er de mest nervepirrende. Tiden du skal gå opp kirkegulvet til brudgommen er de mest nervøse ti minutter i ditt liv. Det er ikke bare på grunn av at din bedre halvdel venter på deg ved alteret, men at du vil angi ditt ‘ja’ foran alle menneskene du elsker og bryr deg om aller mest. Er det rart at man blir nervøs da?

Uten tvil, du kan gråte. Vær forberedt, siden du vet du mest sannsynlig kommer til å gråte, må du bruke vannfast maskara og makeup. Ha tørkepapir, mascara og leppestift lett tilgjengelig


Du sannsynligvis kommer til å smile så mye at ansiktet ditt blir helt stivt. Du kommer aldri til å smile så mye som denne dagen. Tusenvis av bilder blir tatt og du smiler og smiler. Det er en grunn å smile – du gifter deg med din beste venn, tross alt. Og du kommer til å danse, feste som gal med alle dine nære venner og familie. Så, det er ingen grunn å holde tilbake smilet ditt.Du er midtpunktet. Alle skal overraske deg med all oppmerksomhet, kjærlighet og støtte. Du klarer sikkert ikke spise ordentlig middag denne dagen på grunn av så mange skal ta bilder , så mange du skal snakke med, og så mange klemmer du skal få. Du kan kanskje føle at du trenger litt alenetid for deg selv eller sammen med mannen din. Ikke bekymre deg, tiden på selve bryllupsdagen går veldig fort.


Du vil trolig ikke fikk sove natten før bryllupsdagen på grunn av stress og at du er spent på om bryllupet vil gå som planlagt. Uansett bør du prøve å slappe av. Om det dukker opp noen uforventede ting, vil det alltid finnes en løsning. Det viktigste av alt er at du og dine gjester hygger seg. Alt annet er uvesentlig. Kanskje det mest magiske øyeblikket vil være der når uventede ting skjer, når du minst forventer det.

Mange spør hvorfor man må gjøre så mye for å gifte seg? Man trenger ikke å gjøre så mye når man velger å være samboer.  Selv om du og din andre halvpart har vært samboer i flere år, blir dere ikke  lovlige ektefeller før etter bryllupet. Å skrive under vielsespapir er et bevis på deres vilje og forpliktelse til å være sammen.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page