top of page

Haute couture skreddersydd kjole

Når det gjelder å designe kjole til en bestemt person, er det viktig på å få vite hvem du skal designe for. Dette fordi at har du sett personen og snakket med henne, da har du dannet deg et bilde av hennes personlighet. Da blir du i stand til å designe en kjole som passer til hennes utstråling og personlighet. Det vanskeligste er å designe og lage en kjole først, og så finne en riktig person til kjolen. Det er ikke slik at en kjole passer til alle. Selv om alle per definisjon kan ha på den samme kjolen, blir ikke effekten den samme for alle personene.


Det samme gjelder også brudekjoler. Når du går inn i en brudekjolebutikk,.er det mange kjoler som henger der og venter på deg. Selv om mange kjoler passer deg i din størrelse, men det ikke sikkert at de passer din utstråling og til ditt bryllup. Ta eksempel dersom du er et mer konservativt menneske, og pleier å bruke klassiske, konservative antrekk. Da bør du ikke plutselig velge en meget dristig brudekjole med utringning og som er gjennomsiktig selv om kjolen passer deg. Tenk og planlegg nøye på forhånd, da kan du finne den riktige kjolen til den store dagen din.

Denne kjolen er designet av norsk designer Mads Søreide - Cohmefashion. Endelig finner kjolen den riktige eier. Det er en så stor fornøyelse å se når kjolen og personen som skal ha på kjolen passer som hånd i hanske.


תגובות


bottom of page