top of page

J Yang Lie Kjeldsen - skredder tjenester

  • Jeg tar målsøm og lager brudekjoler og festkjoler som kunden ønsker seg. De materialer jeg pleier å bruke er chiffon, silke, silkechiffon, blonde og satin

  • Jeg lager også festantrekk til menn - dresser, tuxedo og sjakett. Ingen standard dresser. Jeg måler deg og lager antrekker akkurat slik du ønsker deg. Stoff jeg pleier å bruke til dresser er av høy kvalitets 50 eller 100 % ull i, lin og cashmere. Jeg har som mål at du skal få en dress som vil profilere deg helhetlig og stillig. 

  • Jeg tar imot justering og reparasjonsoppdrag

  • Jeg foretar oppmåling for deg mot betaling dersom du ønsker å kjøpe kjole et annet sted, men jeg tar ikke ansvar for om din leverandør lager din kjole riktig etter målene mine eller kvaliteten på kjolen. Jeg tar kun ansvar for kjoler og dresser som du kjøper hos meg. 

 

Mine produkter blir laget med den beste håndverksmessige utførelse. Du som kunde kan velge akkurat den fasong og stil du liker. Jeg har mange forskjellige stoff og farger du kan velge i. Leveringstid er normalt 4 uker for festantrekk. Leveringstid for brudekjoler normalt 6-7 uker.

 

 

bottom of page