top of page

Hvorfor trenger du en skredder? Hvorfor skal du ha skreddersydde klær?


Når man hører om skreddersydde / målsøm klær, tenker mange med en gang at det er dyrt eller spør seg om det er nødvendig. Det er bare eliten eller moteidoler som gjør det. Tenk på at de skreddersydde klærne dine passer til din kroppsfasong, de viser frem din personlige stil, og de tar deg et skritt over til velkledde menn / kvinner. Tenk på at det kanskje ikke dyrere enn om du kjøper et “merkeplagg”.


Alle som ønsker å se bra og velkledd ut, vet at det er viktig å ha klær som passer. Tilpassing er nøkkelen for å vise frem kroppen din på den beste måten. Kjerne målet med skreddersydde klær er at de er godt tilpasset dine personlige mål, samtidig som den gir nok komfort og god passform. Dette gir deg mer selvtillit. Skreddersydde klær tar hensyn til skulderbredde, lengde på ermer og ikke minst lengde på jakke. Dette er blant de små detaljer som er kjempeviktige i forhold til din høyde og kroppsform. Skreddersydd klær kan også fremheve det beste av kroppsformen din og avlede oppmerksomheten fra de kroppsdelene du ikke ønsker å vise.


Skreddersydde klær er ikke samme som fabrikklaget plagg. Klærne som er produsert i en fabrikk kan være kostnadseffektive gjennom masseproduksjon via industrimaskiner. Skreddersydde klær blir laget av en skredder med alle detaljer og er dermed en helt annen historie. Jeg som skredder verdsetter presisjon, detaljer og kvalitet.

Du kan fremheve din personlig stil gjennom skreddersydde klær. Det er et privilegium at du ikke behøver å velge en plagg fra masseproduksjon med samme stoff og samme fasong. Du kan bestemme akkurat de farger og stoff du vil ha. Det er kreativiteten som setter grenser.


Jeg har tidligere skrevet hva er grunnene at man skal ha skreddersydde klær eller reparerer klær. Egentlig det er enda flere grunner til at man bør ha skreddersydde klær. Når du går ut for å handle klær, ender det ofte at man kjøper mer enn man egentlig trenger. Ellers kan det skje slik at du ikke finner det du vil ha, men må tilslutt plukke ut et plagg som du ikke helt fornøyd, men ok å bruke.

Fordelen med at du går til en skredder, er at du får hjelp til å velge et plagg du liker. Du får vite hvor lang tid det tar før klærne dine blir ferdige, og da kan du slappe av og å vente til du får beskjed til å prøve de nye klærne dine. Hvis du arbeider i en bransje som krever at du er ordentlig kledd, kan skreddersydde klær være det beste alternativet. Da slipper du ‘shopping’, slipper å gå i klærne som ikke passer, spare tid og krefter.


Alt du trenger er å finne en god og flink skredder. For å få det beste resultatet, må du kommunisere godt med skredderen. Det er viktig at skredderen må lytte til dine behov og preferanser, og at skredderen også kan komme med forslag eller synspunkt. To-veis kommunikasjon t er kjempeviktig for et vellykket skreddersydd prosjekt.


Jeg har laget mange fine brudekjoler, smoking og dresser opp gjennom mange år. Jeg håper at du kan bli en av mine fornøyde kunder ved å komme til meg. Jeg tar imot skreddersydde og justerings oppdrag.


154 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page