top of page

Kinesisk inspirerte drakter og selskapskjoler


Kinas øverste leder Xi JinPing og kona Peng LiYuan har nettopp vært på besøk i USA. Det har som vanlig Peng vært iført drakter og aftenkjoler på hennes representasjon. Jeg liker stilen til Peng. Hun er alltid elegant og oppriktig kledd. Klærne hennes  passer alltid bra til de forskjellige anledninger hun er i.


Siden Peng er førstedame i et av verdens mektigste land, er det helt klart at alle verdens øyne ser på henne hver eneste gang hun er i offentlig representasjon. Hennes væremåte og bekledning gir nok millionvis av kinesere verden rundt grunn til å være stolt. Hun er alltid iført drakter, skjerf eller selskapskjoler som er designet av kinesiske designere og det viktigste av alt er at hennes antrekk alltid har et kinesisk preg. Du vil ikke ta feil av hvem hun representerer.

Utenom de gangene Kinas leder Xi JinPing har på seg en kinesisk jakke, har han alltid en mørk dress, enten i svart eller i mørkeblå farge. De gangene han er ute på representasjon sammen med kona, bruker han alltid et matchende slips til hennes antrekk. Slips er mennenes smykke i sitt antrekk og er samtidig ‘en forbindelse’ til partnerens antrekk.

Her er mange bilder av Xi JinPing og Peng LiYuan. Se hennes nydelige kinesiske antrekk! jyang.no lager skreddersydde dresser, drakter, ballkjoler, selskapskjoler og brudekjoler. Kom innom vår butikk i Oslo når du ønsker deg en representasjonsantrekk! Vi kan selskap- bryllupsantrekk!


29 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page