top of page

Operaballet i Oslo 2015


Med opera- og maskeradeballene i Wien og Venezia som forbilder, braker det i  februar det løs med operaball rundt omkring i verden. Du trenger heller ikke reise så langt for å oppleve ball. Det skal være Operaball i Oslo lørdag 7. februar. Det er en god anledning for deg for å oppleve sang og musikk fremført av dyktige musikere. Hvorfor ikke ha en eventyrlig avslutning på vinteren ved å delta på årets Operaball.

Festen begynner i Universitets Aula med en flott festkonsert produsert og ledet av baryton Yngve Andre Søberg fra Det Norske Opera. Etter konserten går vi i samlet flokk i fakkeltog fra Universitets Aula kl. 19.15 gjennom Oslo sentrum til Gamle Logen med hestekortesje foran i toget. Vel fremme i den Gamle Logen spiller Oslo Symfoniorkester til dans frem til kl. 0100

I Gamle Logen blir det også arrangert flotte intimkonserter med kjente artister gjennom hele kvelden. Ballet åpner med polonese, og utover kvelden kan du svinge deg i vals, menuett, galopp og tango. Det arrangeres dansekurs på forkant av ballet. Mer info klikk her.


jyang.no kan hjelpe deg dersom du ønsker å ha en ny ballkjole. Butikken vår ligger rett ved siden av Oslo Rådhus. Kom innom i god tid for en kjoleprat.
11 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page