top of page

Skredder Lie Kjeldsen flytter til Solli plass, Oslo

Jeg skal flytte til Solli plass, Henrik Ibsensgt. 90 fra 1. juni.

Velkommen til meg alle nye og tidligere kunder, uansett hvor jeg er, lover jeg å gjøre like god jobb som vanlig.

Du kan komme til Solli plass på følgende måte.

  • Trikk: Det er endring fra 18. mai. Mer info, ser linken

  • T-bane: Disse T-baner stopper i nærheten av Solli plass: 2,3,4,5 (Nasjonalteateret stasjon) Disse Jernbanelinje Stoppesteder i nærheten av Solli plass: L1, L2, R10 (Nasjonalteateret stasjon utgang ved Nobelinstiituttet) Det tar ca. 10 min gangvei fra Nationaltheatret til Skredder J Yang Lie Kjeldsen.


  • Buss: Disse busslinjer stopper i nærheten av Solli plass: 140E, 150, 21, 265E, 30, 31, 33

  • Bil

Det er mulighet for gateparkering i nærområdet. Det er også et parkeringshus i samme bygg


107 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page