top of page

En amerikansk hiphop bryllup

Oppdatert: 24. apr. 2020


Har vært i en amerikansk hiphop bryllup. Bryllupet var annerledes enn norske bryllup. Norske bryllup er mer høytidelige og seriøse, Nordmenn er generelt mer reserverte.  mensdet amerikanske bryllupet var moderne og mer uformell i stilen. De var mer åpne og slo seg løs på en god og morsom måte.


Det som er bra er at de er helt ville selv om de ikke er påvirket av alkohol. Brudeparet likte og var flinke til å danse. De ledet mange av dansene og det som er gøy var at vennegjengen deres også var med på notene.

Bryllupsseremonien begynte med at forloverne fortalte en historie om brudeparet ved podiet i den store hagen til alle gjestene. Etterfulgt av at brudeparet talte til hverandre før de satte ringene på hverandre.

Selve seremonien varte i ca. 20 minutter og var den mest høytidelige delen av hele bryllupet. Etterseremonien ble alle gjestene invitert inn i bryllupslokalet der det ble servert forfriskninger og lett rekecocktail. DJ var der, musikk var på. alle pratet med hverandre. Noen var inne, Noen var ute og kastet på blink. Det var tid for fotografering for brudeparet og forloverteamet på 13 personer.


Etter et par timestid, satt alle på plass for å vente på at brudeparet skulle entre  selskapslokalet. Musikk var på. Først kom hvert forloverpar inn med sitt dansenummer. Tilslutt kom brudeparet inn med å presentere sitt første danseshow. Det var kjempevakkert og de varkjempeflinke. Etter middag, begynte brudeparet å lede den første dansen, og nesten alle gjestene var med på å danse. Etter hvert ble det mange soloshow med enkelte forlovere eller noen av gjestene, mest i hiphopstil. Det var veldig morsomt å være med på denne eventen. Å bli kjent med forskjellig bryllupskulturer er spennende, ikke minst å bli kjent med forskjellige mennesker.


Alle fotoene i denne siden leverte av www.liekjeldsenfotografi.no
15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

تعليقات


bottom of page