top of page

Et frieri - si det med rosene - Vis din kjærlighet med roser


Et frieri - vis din kjærlighet

Det er mange som skriver om forskjellige måter å fri til noen. Noen velger å være enkel og direkte, noen velger å ha en liten seremoni på en uventet måte. Uansett hvilken måte. Dersom du velger å gi kjæresten din blomster, da er det lurt å få vite språket til blomster. Jeg liker roser. Derfor bruker jeg litt tid på å finne ut mer om roser.

Rosen er kjent som ‘Dronningen av blomster’, og har alltid vært førstevalget når man skal sende kjæresten blomster på Valentinsdag, bryllupsdag, bursdag og andre merkedager. Dette på grunn av rosens skjønnhet og duft. Få vet at forskjellige farger og antall har forskjellige betydninger.


Rose i knall rød farger: Varm - vakker - jeg elsker deg

røde rose

Hvite rose: Uskyldighet - Respekt - Jeg passer for deg

hvite rose

Rose i rosa farge: Takknemlighet - stilig - Elegant - Du er søt

Rosa roser

Rose i oransje farge: Tillit - helse - unnslippe

orangsj rose

Rose i gul farge: Vennskap - fred - Kjærlighetsbekjennelse

gul rose

Rose i lilla farge: Respekt - elegant - personlighet - romantisk

lilla rose

Rose i blå farge: Mirakel - Guds velsignelse - En drøm som blir virkelighet

blå rose

Rose i svart farge: Unikhet - individualitet og kreativitet - Du er min eneste

svart rose

Rosene gjør et sterkt inntrykk som en frieribukett. Avhengig av antall blomster, representerer de forskjellig mening.

1 blomst: Kjærlighet ved første blikk. Det er kun deg i mine øyne

2 blomster: Det er bare du og meg i denne verden

3 blomster: Jeg elsker deg

4 blomster: Vil aldri forandre seg før døden

5 blomster: Jeg er veldig glad for å bli kjent med deg

6 blomster: La oss elsker hverandre

7 blomster: Elsker deg i all hemmelighet

8 blomster: Hjertelig takk

9 blomster: Sammen for alltid

10 blomster: Du er den perfekte

11 blomster: Min elskede

12 blomster: Bli min kjæreste

24 blomster: Tenker på deg hele dagen

30 blomster: Tro på skjebnen

50 blomster: For alltid

99 blomster: Jeg har alltid glad i deg

100 blomster: 100 % kjærlighet

108 blomster: Gifte deg med meg

365 blomster: Elsker deg hver eneste dag

999 blomster: Uansett hvor mange liv, vil jeg alltid elske deg!


12 roser betyr ‘ evighet, sannhet, takknemlighet, ærlighet og kjærlighet’ Derfor er dette den mest egnede buketten for et frieri. Den egner seg også som en bukett for å uttrykke takknemlighet overfor partneren din.

Kjærlighet, frieri


52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page