top of page

Foto av fotograf Lie Kjeldsen på vegvesens vegg

Oppdatert: 26. mai 2020


Foto: Bilder av fotografer som har levert bilder til vegvesen


Jeg er så heldig at et av mine foto er blitt plukket ut til å utsmykking hos Statens vegvesen i Fystikkalleen 1 . Det ble sendt inn 1673 bilder fra 49 fotografer, og av disse har de plukket ut 46 bilder fra 17 fotografer. På fredag som var hadde alle disse 17 fotografene en omvisning på bygget. Det var så imponerende hva prosjektgruppen har fått til. Flott bygg med nydelige fargerkombinasjoner.

Særlig imponerende er at bildene som var blitt printet ut store formater i aluminium og på glass. Bildene ser ekstra fine ut når de er printet ut i store og forskjellige, nokså dyre medium. Men det er verdt pengene. Det gir mer følelse og effekt, og gir rommet det lille ekstra. Jeg er kjempeglad for å være med på visning. Der lærer jeg noe nytt om print og selvfølgelig meget gøy å se fotoene av andre fotografer. Jeg er takknemlig at Statens vegvesen har valgt å kjøpe bilder fra oss, særlig meg, en fotograf som er nokså anonym, istenden for å ha bilder av de store, annerkjenner fotografer.

Du kan selvfølgelig kjøpe mine foto på min nettside. Vi kan avtale hvor stort og hvilken type print du ønsker. Da kan jeg levere foto med ferdig ramme, klar til å henge opp på veggen din.
6 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page