top of page

Hjelp, min beste venninne skal gifte seg


Foto av shelbygordon.com

Er det noe som er mer spennende enn å høre at din beste venninnes glade stemme i telefonen fortelle at hun er forlovet og at bryllupsdatoen er klar, og at kanskje du skal være hennes forlover?

Ingen kan forvente at du skal være en profesjonell forlover. Å være brudepike/forlover gjør vi mest for å hjelpe til at brudens nære venner holder ro og ikke skape kaos. Det viktigste av alt er at du ikke må stresse henne  for mye i de ukene før bryllupet, selv om det er en stor ære å bli spurt om å være brudepike /forlover.

Før du ivrig skal opprette et ny brett i Pinterest, sender over et regneark med potensielle leverandører, og sender ut selfies av deg selv i forloverkjole, bør du være oppmerksom på følgende punktene:

Ikke anta at du skal være forlover Selvom du har tusen grunner til å tro at det er deg som skal være forlover, men vent til bruden har spurt deg før du forteller det til noen eller legger det ut på Facebook.


Ikke bli hennes bryllupsplanlegger

Å ha en venninne som være med å planlegge bryllupet er en veldig velsignelse for enhver brud. Jeg tror de fleste bruder vil være takknemlig for å ha en slik venninne som bryr seg om å være med iplanleggingen slik at de har noen å få råd av og å få luftet ønsker. Men før du setter på deg bryllupsplanleggerhatten, bør du være klar over at det er hennes bryllup, ikke ditt. Du må spørre bruden hva slags hjelp hun trenger og hva du kan gjøre for henne. Før du gjør noe, alltid spørre først, slik at du ikke tråkker noen på tærne.

Ikke gi for mange løfter

Selv om du er ubeskrivelig begeistret på din venninnes vegne, prøv å gi deg selv en sjanse til å ta et dypt pust før du lover å være verdens beste forlover, og at du kan være med i all planleggingen. Det kan være at hun må fly en gang i måneden til hjembyen sin for å ordne bryllupsrelaterte oppgaver. Å avgi løfte som man ikke klare å innfri kan være trist både for deg selv og din beste venn

Brudesko fra jyang.no

Ikke gi bruden grunner til stress Du trenger ikke stresse bruden ved at du hun bør sette en dato og bestille bryllupslokale snarest mulig. De er akkurat forlovet og trenger kanskje litt tid for hverandre, i hvert fall den første måneden. Vent til hun tar initiativ til å fortelle deg at hun er på utkikk etter lokale og diverse ting før du kommer med alle forslagene dine.

Jen Glantz er forfatter av den nye boken Always a Bridesmaid (For Hire) og grunnleggeren av den oppsiktsvekkende virksomheten, “Brudepike til leie”. Du kan følge hennes eventyr her

Trenger du fotograf til bryllupet eller event i Østlandet, kan du kontakte www.yangfoto.no

30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page