top of page

Hva slags brudekjoler passer til vinterbruder


Vinterbrud

Det er muligens flere grunner til at mange velger å gifte seg om sommeren. Blant annet på grunn av det er mye lettere å velge brudekjoler og at det er et varmere klima slik at man ikke fryser. Likevel velger noen å gifte seg om vinteren. Da er spørsmålet, kan en vinterbrud være like vakker som er sommerbrud? Jeg synes at det er absolutt ingenting i veien for at en vinterbrud kan være like vakker og elegant, selv om det er noen detaljer hun må ta hensyn til og kanskje må planlegge mer i forkant. I det følgende lister jeg opp noen små tips til alle vakre vinterbruder:


Valg av materiale: Når en vinterbrud velger sin brudekjole, bør hun velge litt tykkere materialer. Satin eller fløyel er veldig gode alternativ. Liker du chiffon, bør du velge den type chiffon som er mye tykkere.

 • Valg av farger:  Bør unngå helt kritthvite kjoler. Fordi en snøhvit kjole gir assosiasjoner til kalde følelser, særlig i vintertida. kan det føles som om det er en avstand mellom bruden og gjestene. Elfenbenshvit farge vil fremheve ansiktet til bruden, gir varmere følelser og at hun ser mer nydelig og strålende ut

 • Valg av brudekjole:  Du kan velge en langermet brudekjole. Armlengde kan være ¾, ½ eller hele lengde. Velger du hel lengde, vil det være pent å bruke tynnere materiale eller blondestoff på ermene. Velger du lange ermer, trenger du ikke å tenke på at du kanskje vil fryse. Ulempen er kanskje at du vil føle deg litt for varm ut på kvelden når det er mange aktiviteter eller når du danser mye. Jeg har tenkt en del på dette. Derfor tilbyr jyang.no mulighet for å skreddersy følgende brudekjoler til våre kunder:

 • 2 i 1 brudekjole. Det vil si du kan ta av den overdelen på skjørtet slik at den blir en kort kjole på kvelden

  • En brudekjole med bar skuldre pluss en kort jakke som kan ta av.


Liker du ikke brudekjoler med lange ermer, men samtidig ønsker å være mer dekket, kan du velge en brudekjole med rette skuldre. Denne type ser elegant ut, og samtidig holder deg litt varm. Et absolutt perfekt valg for vinterbruder.


 • Valg av tilbehør:  

Vinterbrud med lange, hvite kappe
 • I og med at brudeparet kanskje skal  ta utendørsbilder og det er kaldt ute, kan bruden vurdere å ha en pelsbolero eller et ullsjal over skuldrene. Alternativet kan også være en kappe. Bolero, sjal eller kappe bør være samme farge som brudekjolen. En lang kappe i svart farge kan også være en spennende kombinasjon.

 • Bruden kan også bruke strømpebukse eller leggvarmer under kjolen. Husk at når leggene er varme, fryser man mindre. Dersom det er jyang.no som lager din brudekjole, kan du være trygg på at vi skal ta hensyn til at det er vintertid du skal bruke kjolen.

 • Hendene til bruden skal heller ikke fryse. Derfor kan hun velge et par silkehansker. Selv om de ikke er supervarme, vil de i hvert fall hjelpe litt. Lengden på hanskene må tilpasses den kjolen bruden har valgt, om det er korte eller lange ermer.

  • Ikke bruk brudesko ute. Velg et par støvelletter som du kan bruke når du er ute slik at du ikke fryser. Kjolen er så lang at man ikke kan se hva slags sko du bruker.


123 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page