top of page

Hvordan matcher brudebuketter med ulike brudekjoler?

Hva slags brudekjole bør ha hva slags brudebukett? Dette er det kanskje ikke så mange som tenker på. De fleste tenker på kun på fargetema og hva slags blomster, men med litt oppfinnsomhet vil resultat blir mye bedre.


Tettsittende eller havfruefasong brudekjoler Bruk gjerne en ballformet bukett. I og med kjolen er ganske rett, virker den rundformede brudebuketten mer utfyllende, spesielt om bruden er liten og slank. Denne type blomsterbukett er perfekt valg. Størrelse kan variere etter brudens høyde og din egen smak.


A-form brudekjoler En lang brudebukett passer best til denne type brudekjole. Det kan være at blomster samlet sammen med lang stilk. Noen ganger trenger man bare kun noen få blomster. Det er så enkelt, trenger ikke være så mange detaljer for å få bruden til å se elegant og samtidig moderne ut. Denne type bukett passer også til bruder som har litt kraftig kroppsfasongPersonlig liker jeg også lange formen. Se på blomstebukett til sorthvit bildet. Den er så fint. Bildet er blitt tatt i 1962, men den er så tidløs og elegant. 72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page