Hydrangea (Hortensia) – brudebukett og bordpynt til bryllup


Holder du på å planlegge ditt bryllup? Ser du etter blomster til din brudebukett. Les videre og jeg håper at du finner inspirasjon til din brudebukett.


Hydrangea – du har sikkert sett denne blomsten i en blomsterbutikk. Det er en nydelig potteplante til stue og hage, men det har ikke falt deg inn at  denne blomsten også egner seg utmerket til brudebukett eller blomsterpynt til bryllup. Den runde formen til hydrangea passer akkurat til å holde i hånda. De finnes også i mange nydelige farger, slik at det kan passe til forskjellige bryllupstema.

Hydrangea heter også snøball. Planten pleier å blomstre fra våren helt til sommeren. Disse blomstene kom opprinnelig fra Japan og Sichuan-området i Kina. De ble introdusert i England i 1736, og er blitt meget populære der. Etter hvert har hydrangea blitt dyrket flere steder i Europa, blant annet i Holland, Tyskland og Frankrike. Dette har bidratt til at blomsten har blitt en meget vanlig potteplante i de tusen hjem og hager.


Visste du at det finnes mange dikt om hydrangea, og at de flest av dem handler om kjærlighet. Dersom du skal bli sommerbrud, kan du vurdere å bruke hydrangea – de er kjærlige og nydelige, og de er ikke så dyre.

2 visninger0 kommentarer

© 2020 Lie Kjeldsen                Org.nr NO995430193MVA                 Bank:  1506 46 96677               Tlf. +47 950 85 348

Systudio Oslo: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo ( Solli plass. Virke hovedorganisasjonsbygg 3.etg. Ring meg når du er her) Ring og avtal på forhånd

Systudio Drammen:  Tangerudveien 11, 3060 Svelvik , Ring og avtal på forhånd                                                                                                                        

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram