Motetrend - Egyp-inspirert design - Zuhair Murads gull kolleksjon


Zuhair Murad couture 2020

Rødt og gull er mine favorittfarger. Jeg er litt overrasket at det er disse to sterke, mest strålende glansfarger jeg liker best. Særlig gull farge, jeg forestiller meg den som solens farge: Varm, sterk, glans og symboliserer lykke, og den har sjarmen til å skinne og stråle på jorden. Gull gir meg også en følelse av lojalitet og luksus.


Gull og rød er ofte blikkfangfarger i selskapssammenheng. Rød kan en bruke i hverdagen, men gull derimot er mest brukt på fest. Det er få som kan beherske å bruke gull farge i hverdagslivet nettopp på grunn av at denne fargen er altfor glitrende. Selv i festsammenheng, er det også en kunst å matche gullfarger. Den klassiske pleier å kombinere gull med svart og det er aldri feil.


I denne sesongens Haute couture legger jeg min elsk i Zuhair Murads design. Jeg synes at det er egyp-inspirert design - mystisk, glitrende, fargerik og selvfølgelig en følelse av luksus. Jeg har plukket ut mine favorittbilder og legger ved linken til videoen av hele kolleksjonen. Hva liker du best med Zuhairs design?

15 visninger

© 2020 Lie Kjeldsen                Org.nr NO995430193MVA                 Bank:  1506 46 96677               Tlf. +47 950 85 348

Systudio Oslo: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo ( Solli plass. Virke hovedorganisasjonsbygg 3.etg. Ring meg når du er her) Ring og avtal på forhånd

Systudio Drammen:  Tangerudveien 11, 3060 Svelvik , Ring og avtal på forhånd                                                                                                                        

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram