top of page

Oransje selskapskjoler og leppestift – En hit – Ny trend


Da jeg ryddet i leppestiftskuffen min,  oppdaget jeg at jeg hadde mange forskjellige nyanser av oransje og rosa farger. Jeg tror jeg ganske ubevisst har valgt disse to farger hver gang jeg har gått ut for å kjøpe leppestift. Det er kjempebra at nå oransje er blitt en trend farger. 

Oransje farget lepperstift er blitt en hit igjen. Det er kanskje ikke så lett å bruke oransje farger. Folk elsker eller hater denne fargen. Kler du denne fargen, da er det kongen. Kler du den ikke, da er det forferdelig, og ser veldig billig ut. Noen sier at hudfarge som damer fra vesten, men jeg mener oransje farge passer til alle hudfarger, bare at du må finne den riktige oransje nyansen din. Mange filmstjerner i Hollywood har brukt oransje leppestift, men det er ikke alle som kler denne fargen. Jeg har plukket ut noen av dem som er fine i oransje farger.


Liker du farger? prøv den! Nå er fargen blitt en trend! Vil du ha en ballkjoler eller selskapskjoler i oransje farger? Klikk her til www.jyang.no, her kan du finne selskapskjoler i forskjellige stil i oransje farger til din smak. 3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page