top of page

Si “ja” til en brudekjole med enkel stil eller en glitrende prinsessebrudekjole?


Hvordan velger du en brudekjole som passer deg? Hva slags brud ønsker du å være? Mange jenter er veldig overbevist på hva slags brudekjole hun ønsker seg når de går til en brudebutikk, og er veldig målbevisst på å plukke ut akkurat den kjolen hun vil ha. Andre vet ikke hva slags kjolen hun vil ha! Sølvfølgelig blir man stresset for å finne den rette brudekjolen for den spesielle dagen. Den kjolen som skal vises i en bilderamme i mange hjem i mange, mange år fremover.

Brudekjole av Antonio Riva

Det er normalt for de fleste av oss at vi føler oss trygge ved å velge den stilen som vi er vant til. Etter hvert blir vi vant til å se oss selv i samme stil. Det er vanskelig for en å gå fra en stil som du er vant til en annen stil som du aldri forestilt seg. Etter min erfaring, må vi ikke være redd for å prøve på noe vi normalt ikke vil


komme til å velge. Selv om du tror du ikke liker en-skuldre, kan du prøve på den. Kanskje du vil bli overasket over at den virkelig passer deg.

Brudekjole av Antonio Riva

Jeg personlig liker enkel, men komplisert stil som for eksempel denne kjolen til Antonio-Riva. Den er kjempe enkel, med den store rosen som hele kjolens hjerte. Jeg elsker denne kjolen. Jeg, som en skredder, vet  at en enkel kjole er mest krevende å lage. I og med kjolen er så enkel, er det særdeles viktig å bruke kvalitetstoff og utøve godt håndarbeid. Når du først går inn i en brudekjoleverden, finner du alle slags stiler fra romantiske blonder, prinsessekjoler til og med havfrue kjoler. Jeg elsker jobben min. Det er en utfordring hver gang jeg skal lage en skreddersydd brudekjole til min kunde, men det er gøy.


Jeg liker brudekjolestilen til Antonio-Riva, men denne stilen passer ikke meg :-(. Den passer til jenter som er høye og slanke. Så saken er, velg en kjole som passer din kroppsform, og som du synes du er vakker i, da vil du få en  utstråling som ingen kan sammenlignes med i bryllupet ditt.

Trenger du en brudekjole som er spesielt designet og skreddersydd for deg? Kom innom oss – jyang.no. Jeg er klar til å realisere din kjoledrøm!

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page