top of page

Sommerbryllup – Bruk av frukt til dekorasjon


Dagens unge er en innovasjonsgenerasjon som er full av nytenking og ideer. Tradisjonellebryllupsformer er kanskje litt for kjedelige og formelle, og tilfredsstiller ikke lengre unge menneskers krav. Kanskje ønsker de fremdeles å velge kirkelig bryllup, men legger til noen nye elementer for å sette sitt personlige preg på bryllupet. Har du et sommerbryllup har du mange valgmuligheter. Min ide er å bruke frukt som tema. Dette er kanskje  et “politisk korrekt” valg siden det er mange som er på jakt etter et sunt kosthold. Uavhengig av dette vil du føle deg vel ved å gå inn i et lokale fullt av deliig lukt fra frukt og blomster. Dessuten smaker frukten godt også.


  • Frukt og blomster som bordpynt

  • Kan bruke fruktkurv eller blanding av fruktbord og blomster til å dekorere bordene. Bruk gjerne forskjellige frukt og blomst til forskjellige bord

  • Farger på frukt og blomster må matche hverandre. For mye farger kan virke rotete. Med mindre at temaet ditt er “fargerik”

  • Frukten kan også “gjenbrukes” ved at den er snacks i de små timer…

  • I og med at man bruker frukt som tema, må man sørge for at det skal være i full pakke. ikke glem å tenne fruktlys/frukttelys selv i et bortglemte hjørnet. La hele bryllupslokalet være fullt av deilig og romantisk lukt fra frukt og blomster

Fruktkaker og fruktfat Hva med å ha fruktene i små krystallglass?. Satt dem opp i et kjølig bord med isbiter. Ser kult ut og smaker sikkert også deilig.
Bildene til inspirasjon:
17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page