top of page

Svart bryllup???


Jeg så en film der brudgommen overrasket bruden sin ved å gi henne en ny, svart brudekjole på selve bryllupsdagen da hun trodde hun skulle gifte seg i en hvit, leid brudekjole. Han sa til henne at hun er den unike og fortjener noe helt spesielt og unikt. Den svarte brudekjolen var faktisk veldig fin på henne. Tradisjonelt sett skal man ha på en hvit kjole når man gifter seg.

Brudekjole i hvit farge symboliserer uskyldighet og jomfruelighet. I disse moderne tider binder man seg ikke  fast i disse tradisjoner. Det åpner mange muligheter. Mange velger nå å ha en brudekjole i farger, men like forholder de fleste seg kun til pastellfarger. Hvorfor ikke ta den helt ut? Nemlig å bruke en mottsatt farger enn hvit – en svart brudekjole. Det er likevel ikke så mange som ønsker å bryte tradisjon. Med de få som utfordrere kan bruke denne som en inspirasjon. 


Tema i denne artikkelen skal være svart/hvit, svarte brudekjoler. Legger jeg ut bilder fra bryllupsscener fra filmen, ring, brudekjoler og diverse artikler om svart/hvit til inspirasjon.


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page