top of page

En brudekjole med flere look

Oppdatert: 23. nov. 2020

Lørdag giftet Eunice Kennedy Shriver - barnebarnet til den legendariske filantropen og special Olympics grunnleggeren, seg med sin bilforhandlers president og administrerende direktør Michael ‘Mikey’ Serafin Garcia i en intim seremoni i St.Patrick’s kirke i Miami. Hun hadde sin 67 år gamle bestemors Dior-brudekjole på seg i bryllupet. Jeg har tidligere skrevet om verdien ved å bruke besteforeldre/foreldres brudekjoler, derfor er temaet denne gangen å lage en kjole som kan brukes på flere måte.


Det er ikke så uvanlig at mange bruder kjøper 2 eller flere kjoler til bryllupet sitt. På dagtid bruker de en “hovedbrudekjolen” som gjerne er stor, og en lettere eller kort kjole på kvelden når de skal bevege seg ganske mye i løpet av kvelden. Noen har valgt en kjole som er ganske bar over skuldrene eller helt åpen i ryggen, men det er vanskelig når de velge å gifte seg i kirken. Hvordan skal man løse dette uten å kjøpe flere separate kjoler? Da trenger man litt planlegging i forkant. Her lister jeg opp noen av eksempler, og håper at det kan hjelpe deg litt med planlegging av din brudekjole


  • En kjole med prinsesse form - Denne type kjolen er veldig lett å lage 2 kjoler i 1. Du kan opprinnelig lage en formsydd kjole som enten er kort eller lang etter eget ønske. Da kan man lage et stort skjørt i prinsesse form i tillegg for å bruke på dagtid når du går opp alteret.

  • Todelt brudekjole - Lage en topp del, da kan du kombinere med enten skjørt, eller bukse.

  • En kroppsnær kjole eller prinsesse kjole uten slep. Lage et avtagbart slep i tillegg.

  • En kjole som er bar over skuldrene eller helt åpen i ryggen. lager en kort jakke i tillegg som du kan ta av etterpå.

Trenger du hjelp til å planlegge din kjole, ikke nøl å ta kontakt med meg. Tlf. 95085348


91 visninger0 kommentarer
bottom of page