top of page

Jan Thomas verden og Lies skredder verden


Et uvanlig år 2020 har allerede passert og vi er godt i gang med 2021. Når jeg ser tilbake på det året som har gått, har det skjedd mye negative ting som tap av inntekt og meget redusert ordreinngang. Likevel har det skjedd noe positivt i denne vanskelige tiden. Jeg har vært så heldig at jeg kunne samarbeide med en ung og talentfull motedesigner, Mads Søreide, for å lage hans design. I først omgang lagde jeg en lang selskapskjole og en kort selskapskjole. Jeg legger ut hans originale tegning og sluttresultat.

Mads har allerede designet en ny moteserie. I denne serien finnes topp, bukse, kjoler og hotpants. Jeg er så glad for at Mads velger å fortsette et videre samarbeide med meg. Jan Thomas er mentor til Mads og hans serie kommer til å vises i “Jan Thomas verden”. Det var spennende for meg å møte Jan og være med på opptak. For alle som har lyst å følge med hvordan det går med prosjektet, anbefaler å følge med serien.


Jeg skreddersyr kjoler og dresser etter kundes mål og ønsker. Jeg er spesialisert innen brudekjoler og selskapskjoler. Har du en ide, kan du komme til meg. Er du ikke sikker på hva du ønsker, kan jeg også gi veiledning. Sammen skal vi få drømmen din til å bli virkelig.


Comments


bottom of page